tirsdag 13. januar 2009

Digitalefortellinger

Blogginnlegg

Digitalfortelling

Henrik og jeg tok oppgaven å lage en digitalhistorie som skulle handle om temaet ”mot”. Det hele startet med litt problemer, vi fant ikke ut hva vi skulle skrive om, men etter en stund ble vi enige om å skrive om Mikkel. Når det problemet var borte tokk det ikke så lang tid før vi var ferdige med historien.
Så var det juleferie og vi gjorde ingen ting.

Da skolen begynte igjen fikk vi litt sjokk da fikk høre at historien skulle være klar til dagen etter. Vi hadde litt dårlig tid syntes vi, men det var nok vår egen skyld.
Siden vi begge hadde ting og gjøre etter skolen, måtte vi gjøre det på kvelden, men vi fikk det til. Vi delte historien i to og begynte å spille inn. Det var egentlig meningen at vi skulle finne en joik på nettet som vi kunne putte inn, men vi hadde ikke tid så Henrik måtte improvisere. Noe som kanskje ble litt komisk.

Det var mange forskjellige fortellinger, det var noen som ikke var fortellinger men, mer infotekster. Jeg synes disse forklarete tema de hadde valgt, noen gav også eksempler mens, historiene hadde en handling som var bygd opp ved hjelp av det tema som var valgt. Infotekstene var kjedeligere enn historiene syntes jeg.

Ingen kommentarer: